22 september 2017

Aqua Lung voert een vrijwillige productcontrole uit van een beperkte hoeveelheid Yoke / INT ademautomaten met het ACD systeem.

Het betreft de volgende ademautomaten:
– De Titan LX ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen met een serienummer dat start met de letter E of F) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)
– De CORE ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen waarvan het serienummer start met de letter E,F,G of H (voorafgaand aan serienummer H043301) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)
– De LEGEND ACD of LEGEND LX ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen waarvan het serienummer start met de letter E,F,G of H (voorafgaand aan serienummer H043301) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)

Voor deze ademautomaten geldt dat het mogelijk is dat tijdens de fabricage een onderdeel van het Yoke ACD-systeem niet goed is aangespannen volgens de aanbevolen koppelspecificatie. Aqua Lung is bezorgd over een mogelijke fout in de gasstroom wanneer de ademautomaat tijdens de duik gemonteerd is op bepaalde kranen.

Ademautomaten waarvan het serienummer start met de letter E, F, G of H ( en voorafgaand aan H043301) en die nooit zijn geserviced door een geautoriseerde Aqua Lung dealer of technicus moeten worden gecontroleerd.

Oplossing: Consumenten moeten onmiddellijk stoppen deze ademautomaten te gebruiken en de ademautomaten naar de dichtstbijzijnde erkende Aqua Lung Dealer brengen. Zij zijn in staat om vast te stellen of uw ademautomaat is betrokken. Zij zijn tevens in staat corrigerende maatregelen te nemen om de ademautomaat terug te brengen naar de volledige specificaties voor veilig gebruik zonder dat er voor u kosten aan verbonden zijn.

Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van deze serie ademautomaten!

Heeft u 1 van deze INT ademautomaten en heeft deze een van deze E, F, G of H serienummers?
Stuur ons een email! info@scubacenter.nl

Consumenten Contact – Voor bijkomende assistentie kunt u bellen naar + 31 166 60 10 60
of kijk op http://www.aqualung.com en klik op Safety Notice.

Consumer Contact – Click this links for the English version of this message: http://www.aqualung.com