Leer duiken bij Duikschool Droog!

Stefan Droog (en ja, zo heet hij echt!) neemt je graag mee om de wereld onder water te ontdekken. Duikschool Droog verzorgt duikopleidingen die internationaal erkend zijn door PADI, ’s werelds grootste duikorganisatie. Een greep uit de cursussen die worden gegeven:

  • Introductieduik, voor degenen die het een keer willen uitproberen neemt Stefan je mee onderwater. In de beschutte omgeving van het zwembadwater ervaar je hoe onder water kunnen ademen nou precies voelt, en wat er zo leuk aan is.
  • Open Water Diver, voor degenen die een officieel duikbrevet willen bemachtigen. Stefan geeft je een cursus waarbij je tot beginnend duiker wordt opgeleid en die overal ter wereld wordt erkend. Verwacht hier veel te leren, veel te ervaren en vooral veel lol te hebben.
  • Opfriscursus, voor degenen die ooit een duikbrevet hebben gehaald, maar al een tijdje niet meer actief als duiker zijn geweest. Stefan neemt de belangrijkste oefeningen en technieken in het zwembad nog een keer met je door en zorgt dat je weer helemaal up to date bent.

Dat klinkt leuk! Maar hoe werkt dat dan?

Zwembadlessen worden gegeven op vrijdagavond in het nieuw gebouwde Noorderparkbad te Amsterdam. Buitenwaterlessen worden gegeven in een zoetwaterplas rond Amsterdam als bijvoorbeeld de Vinkeveense Plassen of het Twiske.

Moet ik nog ergens aan voldoen om te mogen duiken?

Het belangrijkste is dat je lichamelijk geschikt bent om te kunnen duiken. Dit kun je zelf controleren door deze medische vragenlijst te beantwoorden. Mocht je op één van de vragen een ‘ja’ antwoorden, dan moet je eerst even langs de dokter voor een beoordeling; veiligheid altijd voorop.

Voor vragen, neem gerust contact op:

Mail naar duikschool@droog.nl
of bel 06-2050 1270

Ben je benieuwd naar Stefan of naar de avonturen die hij onderwater meemaakt? Bekijk dan eens zijn blog op www.duikersblog.nl