Bij Scuba Center Amsterdam kunt u terecht voor het aanvragen van PADI brevetcards die zijn verloren of gestolen.

Om een vervangend brevet aan te vragen hebben wij uw naam en geboortedatum nodig zoals deze op het brevet stonden en eventuele extra voornamen.

Ook een telefoonnummer zodat wij u bij eventuele vragen kunnen bereiken. Tevens graag de adresgegevens ten tijde van de brevet aanvraag. Het kan ook handig zijn de naam van het duikcentrum en de instructeur te vermelden.

Om ervoor te zorgen dat PADI de juiste gegevens verwerkt hebben wij ook uw huidige adres nodig.
Stuur deze gegevens per e-mail naar ons.

Vervolgens gaan wij in de PADI database op zoek naar uw gegevens. Zodra die bekend zijn is het aanvragen van een nieuwe kaart vrij eenvoudig: u komt naar de winkel, wij maken een digitale foto, deze aanvraag word namelijk digitaal verwerkt en vragen een nieuw brevet aan.

PADI stuurt vervolgens het nieuwe brevet naar uw huisadres. Dit kan enige weken duren.
Kosten hiervoor bedragen €69.

U kunt tegenwoordig kiezen tussen een traditioneel plastic pasje of de nieuwe PADI eCard. Deze kan op een mobile device getoond worden via de PADI App (hier heeft u internet voor nodig).PADI vervangbrevet, pas kwijt?

Ook is het mogelijk om dit vanuit uw stoel thuis te doen, hiervoor hebben we een digitale pasfoto nodig (600×800, minimaal 100dpi en niet groter dan 1 MB) en de hierboven genoemde gegevens. Het afrekenen kan dan in onze webshop. Voor vragen kunt u altijd bellen: 020 – 488 3322