Scuba Center Amsterdam heeft ook een bescheiden assortiment gebruikte duikmaterialen te koop.

Omdat het hier om 2e hands materialen gaat gelden de volgende voorwaarden:
De artikelen zijn nagekeken, zijn in goed werkende staat. Wij verlenen geen garantie op deze 2e hands-materialen en de genoemde prijzen zijn vast. PIN en creditcard betaling zijn niet mogelijk.

Cressi Spacefrog Tre vinnen in maat ML, is een stugge variant van de beroemde Frog vinnen.
Euro45

Net Mares trimvest maat S. Een iets ouder model, Vector Origin, maar in erg goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro60

Nette ademautomaatset van Cressi met MC9SC eerste trap, Ellipse Balanced en XS Compact octo tweede trappen. Met manometer en inflatorslang, ideale luxe vakantieset. Is nagekeken, in goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro295

Nette ademautomaatset van Cressi met MC5 eerste trap, Ellipse Steel en Ellipse octo tweede trappen. Is nagekeken, in goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro125

Nette ademautomaatset van Cressi met MC9SC eerste trap, Ellipse Titanium en Mares Nikos octo tweede trappen. Is nagekeken, in goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro135

Nette ademautomaatset van Cressi met MC5 eerste trap, Ellipse Steel en Ellipse octo tweede trappen. Met manometer en inflatorslang, ideaal vakantiesetje. Is nagekeken, in goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro200

Diverse vesten en pakken:
Seac 5mm vest Man mt M Euro20
Cressi 5mm vest Man mt M/3 Euro20
SP 5mm vest Man mt M/40 Euro20
Mares vest Lady mt M Euro20
Cressi 5mm pak Man mt S/2 Euro50
Cressi 7mm pak Lady mt XL/5 Euro75

Weinig gebruikt, in nieuwstaat. MTM pak voor dames rond de 1,74m en 80 kg. Met schoenmaat 7-40/41, nekseal S. Incl. droogpakhandschoensysteem.
Euro350

Net trimvest met lood-systeem. Een iets ouder model maar in erg goede staat. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding!
Euro75